Op zaterdag 19 april zijn de Rotta Rangers (7 t/m 12-jarigen) behalve met loepjes ook bewapend met een vuilknijper en plastic zakken. We gaan zwerfafval in ons mooie natuurgebied opruimen.

Hoe lang duurt het voordat bijv. een weggegooide bananenschil volledig verteerd is? En hoe zit dat bij een leeg colablikje? Op een speelse manier gaan we daarmee aan de slag.

Natuurlijk gaan we ook genieten van de lente om ons heen. Voorbeelden van nieuw leven zijn alweer overal te vinden; www.beleefdelente.nl al op de site van Vogelbescherming gezien? leuk hoor – vooral de Zeearend. Zo gaan we ‘het nuttige met het aangename verenigen’

Kosten € 2,- per Ranger. Voor drinken en een kleine versnapering wordt gezorgd. Aanmelden – echt verplicht om teleurstellingen te voorkomen - via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt dan kiezen uit de ochtendexcursie van 10.00 uur tot 12.00 uur of uit de middagnatuurronde van 13.30 uur tot 15.30 uur. De kinderen worden gebracht naar ons Natuurcentrum Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164, 2661 JL Bergschenhoek. Daar kunt u ze ook weer ophalen.