Kom lekker struinen! Speuren, struinen en ontdekken met kleuters. Word jij ook een Rotta Kapoentje? Op ontdekkingstocht in de natuur. Rotta Kapoentjes opgelet!

Buiten valt er altijd genoeg te zien en te horen. De zomer komt op zijn einde en de herfst laat zich al zien. Een heerlijke periode om een nazomer-ontdektocht te doen met uw kind of kleinkind. Bladeren, zaden en welke kriebeldiertjes zie je nu?
Woensdag 26 september is het weer tijd voor mini-avontuur bij de Rotta Kapoentjes.

Genieten en natuurbeleving staan voorop deze middag! Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Rotta Kapoentjes komen 4x per jaar samen op de woensdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur en gaan dan lekker struinen en ontdekken in de directe omgeving van het Natuurcentrum Trefpunt Rotta. De leeftijd is 4-5-6 jaar en ieder kind neemt zijn eigen begeleider mee. Op woensdag(middag) 26 september 2018 staan enthousiaste natuurgidsen van de Natuur- en Vogelwacht Rotta klaar om met de Kapoentjes op stap te gaan.

Datum         woensdag 26 september 2018
Tijd              13.30 – 15.00 uur
Locatie        Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164, 2661 JL Bergschenhoek
Aanmelden  via Gert Jansen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-511 57 20;
                    graag naam kind en telefoonnummer opgeven
Kosten         € 2,- per kind (inclusief drinken en een koekje); de begeleider is gratis.

Zorg voor goede loopschoenen of laarzen en kleren die vies mogen worden. We gaan van de gebaande paden…

Natuur- en Vogelwacht Rotta is een actieve en zelfstandige natuurbeschermingsvereniging werkzaam in het Recreatiegebied Rottemeren, gemeenten Zuidplas, Lansingerland en de noordrand van Rotterdam. Naast onder andere excursies, lezingen en een wekelijkse natuurwerkgroep richt zij zich ook actief op natuureducatie en –beleving van kinderen van 4-12 jaar.